Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Stille Verkoop

Huis ter Heide

Op een perceel van ruim 2.700m² en verscholen in het groen, ligt deze schitterende vrijstaande villa, welke zich kenmerkt door haar lichte leefruimten, hoge afwerkingsniveau en warme sfeer. Gebouwd omstreeks 1935 en in de afgelopen jaren op een haast onnavolgbare wijze vergroot en gerestaureerd. Met een brutovloeroppervlakte van maar liefst 667m² is deze villa aanzienlijk groter dan de buitenzijde doet vermoeden. Ondanks haar grootte zijn de diverse leef- en woonruimten intiem en gezellig.

De omliggende, 10 jaar geleden, grotendeels opnieuw aangelegde zonnige tuin is een lust voor het oog en biedt alle privacy. Het perceel heeft aan de voorzijde een tweetal toegangspoorten en aan de achterzijde een derde poort vanwaar het bos en park op een steenworp afstand bereikbaar is.

Als u de oprijlaan op komt rijden dat weet u het eigenlijk al.....dit huis heeft sfeer, karakter en is gebouwd voor vele generaties. Via de fraaie toegangspoort bereikt u dit unieke vrijstaande woonhuis met ruime parkeermogelijkheid voor meerdere auto's, een mooie combinatie van wonen en werkruimte aan/in huis. Deze magnifieke villa wordt omringd door een werkelijk schitterend aangelegde tuin met vijverpartij en verschillende terrassen. Op het perceel bevindt zich ook het oude theehuis van landgoed Blookerpark....

Locatie
De woning is gelegen in een rustige villa wijk van Zeist, direct nabij Bosch en Duin / Bilthoven / Den Dolder in een bosrijke omgeving direct nabij alle denkbare dagelijkse voorzieningen. Op enkele minuten  van het centrum van Zeist en Bilthoven met ruim winkelaanbod, diverse lagere en middelbare scholen en sportvelden. Uitvalswegen bereikt u binnen enkele autominuten. Ook de Uithof, UMC en NS-station zijn op fietsafstand bereikbaar.

Bijzonderheden
Nettogebruiksoppervlak woning: 421m², overige inpandige ruimten: 62m², inhoud: 1.677m³, perceeloppervlak: 2768m²
Het woonoppervlak en de inhoud zijn officieel gemeten met een meetcertificaat.
Unieke villa gelegen op uitstekende locatie omringd door een schitterend aangelegde tuin.
Het onderhoud is uitstekend te noemen, de sfeer is zeer bijzonder, het zal u aan niets ontbreken.
De tegelvloeren in het hoofddeel zijn voorzien van vloerverwarming.
Prachtig aangelegde tuin voorzien van beregening installatie in 6 groepen, volledig programmeerbaar.
Het huis is vrijwel geheel voorzien van dubbelglas.

 

Den Dolder/ Lage Vuursche

Daar waren de bossen van Lage Vuursche, Bilthoven en Den Dolder beginnen en midden in de natuur gelegen, magnifiek gebouwd en rietgedekt landhuis van grote allure en opgetrokken uit uitsluitend de meest hoogwaardigste bouwmaterialen.

Het landhuis wordt omgeven door een schitterende en onder architectuur aangelegd tuin- en bosterrein van ruim 51.000m² eigen grond met daarnaast nog de beschikking over een weiland van ruime 33.000m² welke wordt gepacht van stichting Het Utrechts Landschap.

Het betreft een NSW –landgoed waardoor er vele fiscale voordelen bestaan. Het landhuis is in 2008 naar een ontwerp van Axel Vervoort uit Antwerpen gesticht en kent unieke en zeer sfeervolle leefruimten. De bruto vloeroppervlakte van het geheel meet ruim 1.100m² met daarbij een inhoud van ruim 4.000m³.

Via een oprijlaan van ruim 300 meter met dubbel elektrisch toegangshek is het zeer fraaie landhuis bereikbaar. Vanaf de weg is deze door de bebossing niet waarneembaar waardoor optimale privacy is gewaarborgd. De omliggende tuin biedt vele fraaie terrassen (verwarmd via vloerverwarming) en biedt een schitterend schouwspel van de natuur. Op het terrein zijn er een schitterende vijverpartij, bergingen, paardenstallen, een paardenbak en een IJslander baan.

De unieke opzet van het residentiele landhuis met gehele onder keldering met volledige daglichttoetreding, het gastenverblijf en alle mogelijkheden die dit landhuis biedt maken het geheel tot een van de uniekste woningen in haar soort waarvan er niet snel een tweede in Nederland te vinden zal zijn.

De koopsom bevindt zich in de hogere prijsklasse

Bilthoven Noord

Aan fraaie en groene laan gelegen, verrassend ruime vrijstaande villa. De villa is onder architectuur gerealiseerd in 1982 en heeft een bruto vloeroppervlakte van maar liefst 521m²! Mede hierdoor en door de super ligging nabij scholen, bossen, sportfaciliteiten en winkels, is deze villa meer dan uitstekend geschikt voor (grotere-) gezinnen.

De schitterende omliggende en aangelegde tuin van 2.175m² ligt in een fraaie harmonie met de omliggende percelen en biedt naast een super zonligging op het zuid-westen, alle privacy en comfort. Meerdere zonneterrassen (waarvan een overdekt) , vrij uitzicht op groen, een sproei-installatie en een tuinberging completeert het geheel.

Via de oprijlaan met veel parkeergelegenheid is de in een later stadium aangebouwde dubbele garage met elektrische toegangsdeuren bereikbaar. Boven dit bijgebouw is er tevens een zeer royale speel- of bergzolder aanwezig.

Doorn 

Rond 1855 werd deze buitenplaats gerealiseerd, de vrijstaande villa, verscholen tussen de bomen en het struikgewas, ligt achter een sloot en is bereikbaar via een brug met inrijhek. Tegen de voorgevel staat een vijfhoekige serre. Van de drie vensters op de verdieping is het middelste venster met een rondboog afgesloten. In de zijgevels met in de top oorspronkelijk fraai gesneden houten windveren en ajourwerk is een gekoppeld venster met twee rondbogen aangebracht. De nieuwe aanbouw telt eveneens twee bouwlagen en heeft een plat dak met balustrade. In de noordgevel van deze aanbouw is de hoofdingang gesitueerd. Later werd op het terrein in dezelfde stijl als het hoofdgebouw een groot bijgebouw met orangerie gerealiseerd (bvo 186m²). 

De royale, rondom gelegen tuin is een mix van sier- en bostuin en maakt deel uit van de 25.980m² eigen grond. De tuin is verdeeld in verschillende secties en biedt veel vrijheid en ruimte. Centraal staan twee eeuwenoude bomen, een majestueuze beuk en een tamme kastanje. Er zijn meerdere zonneterrassen, een houtopslag en een tuinprieel. Aan de noordkant is de tuin omzoomd door bosterrein van naaldhout, gemengd met eik, beuk en moerascypres. Verderop is nog zichtbaar waar vroeger een oude tennisbaan heeft gelegen. Aan de zuidoostkant is het terrein begrensd door een grote vijver met waterloop. 
Sproeiers met water uit eigen bron bewateren de hele tuin met uitzondering van het bosgedeelte. Het gras wordt onderhouden door een maairobot.
Het met waalklinkers bestrate voorterrein, bereikbaar over een brug, is omringd door rododendrons, hortensia's en uiteenlopende siergewassen

Deze in uitmuntende staat van onderhoud verkerende buitenplaats heeft een bruto inhoud van 2.165m³. De villa heeft een zeer bijzondere afwerking, kent vele detailleringen (o.a. paneeldeuren, muurschilderingen, faience tegeltableaus en horizontale elementen met Belgisch hardsteen). een bruto vloeroppervlakte van 635m² en een netto gebruiksoppervlak van 495m². Overige inpandige ruimten 43m² en een bruto oppervlakte bijgebouw van 186m².
Voorzien van uitgebreid alarmsysteem, centrale stofzuiger installatie, goede isolatie.

KORTOM EEN ONCE IN A LIFETIME OPPORTUNITY!

 

Neem contact op met één van onze kantoren voor meer informatie

 

Bilthoven

Den Dolder

Zeist