Over ons

Burgersdijk makelaars

Burgersdijk Makelaars is sinds 1957 actief op de woningmarkt en bedrijfsmakelaardij van Den Dolder, Bosch en Duin, De Bilt/Bilthoven en omstreken. Het aanbod is divers. Het dagelijks adviseren en persoonlijk begeleiden van de opdrachtgevers staan hoog in het vaandel. Altijd gaan voor honderd procent in het belang van de opdrachtgevers. Dat is wat telt.

Onze makelaars Marc van Olderen en Edwin Kotkamp zijn beiden beëdigd NVM makelaar & register taxateur o.z. Met een team van negen man, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Wij hebben twee kantoren. Eén in Bilthoven en één in Den Dolder.

Naast de verkoop en verhuur van woningen en bedrijfsobjecten, behoort ook het uitvoeren van taxaties voor banken, woningbouwverenigingen, gemeentes, particulieren en bedrijven tot de dagelijkse werkzaamheden.

Kortom Burgersdijk heeft een uitstekende en betrouwbare databank, ruime ervaring en kennis in de loop der jaren opgebouwd en behartigt graag uw belangen.

Onze ingrediënten voor het ‘kwaliteitsproduct’ Burgersdijk Makelaars vertalen wij naar vakmanschap, een snufje geluk, harmonie, magie, vertrouwen, creatie, (pro) actie, toewijding, cultuur en vooral passie.

Buitengewoon.

Bilthoven

Den Dolder

Marc van Olderen

Edwin Kotkamp

Joop van der Pijl

Malou Meijer-Hierck

Pieter van Soest

Annemieke Strating

Linda Schuurman

Nathalie Coster van Voorhout

Casper de Bie