Vorige | Volgende

Vaartsestraat 8 UTRECHT

Vraagprijs € 899.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Het betreft een, in zijstraatje van de Catharijnesingel nabij het Ledig Erf, het Centrum en het Centraal Station gelegen, goed onderhouden geheel pand (1904), welke kadastraal gesplitst is in een beneden- en bovenwoning, welke geheel verhuurd zijn aan een tweetal hoofdhuurders. De objecten zijn voorzien van de benodigde gemeentelijke vergunningen en mogen worden gebruikt voor zowel zelfstandige als onzelfstandige bewoning.

Het benedenhuis heeft totaal drie (3) bewoners, welke een jaarhuur genereren van € 13.715,64 per jaar. Betaling per maand
€ 1.142,97. De verbruikskosten GWE en Internet staan op naam van de hoofdhuurder en de verschuldigde kosten worden rechtstreeks door hoofdhuurder voldaan.

Het kadastraal gesplitste bovenhuis bestaat uit een drietal bouwlagen met in totaal een achttal (8) kamerbewoners (uvsv huis) met een jaarhuur van € 33.651,96. Betaling per maand € 2.804,33. De verbruikskosten GWE en Internet staan op naam van de hoofdhuurder en de verschuldigde kosten worden rechtstreeks door hoofdhuurder voldaan.

Indeling nummer 8:
Entree, hal, badkamer, keuken, drie kamers en tuin.

Indeling nummer 8bis:
Entree, opgang naar de eerste verdieping bestaande uit een overloop met toilet en douche, gemeenschappelijke woonkamer, gemeenschappelijke keuken, twee kamers, vaste trap naar de tweede verdieping met een overloop met toilet en vier kamers. De derde verdieping behelst een tweetal kamers.

Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht AV '89, gebruiksoppervlakte circa 173m²;
De totale jaarhuur voor het gehele object tezamen is € 47.367,60 per jaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Belegging
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging

Oppervlakten en inhoud

Energielabel
Klasse D

Kadastrale gegevens

Gemeente
Catharijne
Sectie
D
Indexnummer
1
Perceel
9681
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Vaartsestraat 8 UTRECHT

naar Vaartsestraat 8 UTRECHT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object