Vorige | Volgende

Spoorlaan 2bis Bosch En Duin

Bewaar object

Omschrijving

Heeft u altijd al uw eigen woning willen bouwen op een idyllische plek met goede zon ligging? Dan bieden wij u graag de mogelijkheden om uw droomwens te realiseren.

Aan de Spoorlaan 2 bis in Bosch en Duin bieden wij een riant woondomein van 1280m2 aan. U bereikt het perceel middels een eigen oprijlaan van ruim 60 meter lang. De bouwlocatie is vanaf de weg bijna niet zichtbaar, waardoor uw privacy is gewaarborgd.

Er is een omgevingsvergunning afgegeven voor het realiseren van een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 200m2. Tevens is er een omgevingsvergunning afgegeven voor een bijgebouw met een oppervlakte van 65m2. Ideaal als praktijkruimte, hobbyruimte, meerdere auto's of andere doeleinden.

De huidige eigenaar heeft een prachtig ontwerp laten tekenen, maar uiteraard bent u vrij om uw eigen droomhuis te creƫren, op basis van het vigerende bestemmingsplan biedt het dan ook volop mogelijkheden.

In het villadorp Bosch en Duin is het fijn wonen. NS-stations, scholen en winkels van Den Dolder en Bilthoven bevinden zich op fietsafstand evenals de tennisclub van Bosch en Duin, het toprestaurant "De Hoefslag" en het heerlijke Panbos met uitgebreide fiets-, wandel- en ruiterpaden.
Provinciale wegen en snelwegen zijn eenvoudig bereikbaar.

Mocht uw interesse zijn gewekt, neemt u dan vrijblijvend contact op met ons kantoor. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bouwgrond
Functies
bouwgrond
Aanvaarding
In overleg

Parkeergelegenheid

BTW belasting (overdekt)
nee
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Spoorlaan 2bis Bosch En Duin

naar Spoorlaan 2bis Bosch En Duin
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object