Vorige | Volgende

Sperwerlaan BILTHOVEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Op de locatie van de voormalige scouting Akoteh aan de Sperwerlaan is een plan gemaakt voor één vrij kavel. Dit betreft een ruim bosperceel van ruim 2000 m2 aan de rand van het centrum van Bilthoven.

Deze vrije kavel is bedoeld voor particulier opdrachtgeverschap waarbij de koper zelf de woning laat realiseren en gaat bewonen. Dit zelfbouwproces door u zelf of met een door u gekozen aannemer geeft u de vrijheid om uw persoonlijke woonwensen te laten vormgeven in een op maat gemaakt woning.
Bieden is mogelijk vanaf € 550.000,- v.o.n.

Bouwmogelijkheden
Op het voormalige scoutingterrein mag u een vrijstaande woning bouwen met een goothoogte van 6 meter, een nok van 10 meter waarbij u de woning dient te voorzien van een kap. Ook mag u deze woning onderkelderen. Het perceel is 2080 m2 groot en binnen het bestemmingsvlak wonen is ook de bouw van bijgebouwen toegestaan. De maximaal toegestane bebouwing van het bestemmingsvlak wonen bedraagt 55% en de rest van het terrein heeft de bestemming bos en mag niet bebouwd worden. Kenmerkend voor het perceel is de stuifduin, een overblijfsel van het stuifzandlandschap van Bilthoven en enkele oudere bomen. Deze zijn vastgelegd als cultuurhistorisch en dienen gehandhaafd te blijven.


Alle informatie en vragen die u heeft over het biedingsproces, de data en de bestemmingsplannen zijn te vinden op de website van Gemeente de Bilt, 'bouwenaandebilt'. U kunt ook contact opnemen met een van de medewerkers van de gemeente die u meer kunnen vertellen over dit bouwkavel 030-2289536.

Op deze site kunt inloggen in een “dataroom” waar u alle gegevens en stukken kunt downloaden. Ook vindt u hier de contactgegevens van diegenen die binnen de gemeente De Bilt verantwoordelijk zijn voor de verkoop.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2079 m²

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Sperwerlaan BILTHOVEN

naar Sperwerlaan BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object