Vorige | Volgende

Sperwerlaan BILTHOVEN

Vraagprijs € 690.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

Grenzend aan het uitgestrekte Panbos op de locatie van de voormalige Everdingenschool is een plan gemaakt voor vier vrije kavels. De locatie ligt aan de rand een woonwijk en het bos waar geen sprake is van doorgaand verkeer en waar de vogels nog alle ruimte hebben. En op de locatie van de voormalige scouting Akoteh aan de Sperwerlaan is een plan gemaakt voor één vrij kavel. Dit betreft een ruim bosperceel van ruim 2000 m2 aan de rand van het centrum van Bilthoven

Deze vrije kavels zijn bedoeld voor particulier opdrachtgeverschap waarbij de koper zelf de woning laat realiseren en gaat bewonen. Dit zelfbouwproces door u zelf of met een door u gekozen aannemer geeft u de vrijheid om uw persoonlijke woonwensen te laten vormgeven in een op maat gemaakt woning.

Bouwmogelijkheden

Op de locatie van Everdingenschool is gekozen om de bebouwing te laten opgaan in het glooiende bosgebied, waarbij je zou kunnen zeggen dat “het bos de baas” blijft in het gebied met het fraaie bos als decor. Het bestemmingsplan laat bebouwing op de vier kavels toe met een maximale bouwhoogte van 5 meter boven het maaiveld in een woonbestemmingsbouwvlak van 10,5 bij 21 meter. Uiteraard mag u in twee bouwlagen bouwen waarbij de onderste bouwlaag als souterrain is uitgevoerd, de totale woonoppervlakte kan dan ruim 400 m2 bedragen. Bedenkt u wel dat er in de tuin verder dan geen bebouwing mag worden gerealiseerd. Maar u mag eventueel ook nog onder het souterrain een kelder realiseren.

Op het voormalige scoutingterrein mag u een vrijstaande woning bouwen met een goothoogte van 6 meter, een nok van 10 meter waarbij u de woning dient te voorzien van een kap. Ook mag u deze woning onderkelderen. Het perceel is 2080 m2 groot en binnen het bestemmingsvlak wonen is ook de bouw van bijgebouwen toegestaan. De maximaal toegestane bebouwing van het bestemmingsvlak wonen bedraagt 55% en de rest van het terrein heeft de bestemming bos en mag niet bebouwd worden. Kenmerkend voor het perceel is de stuifduin, een overblijfsel van het stuifzandlandschap van Bilthoven en enkele oudere bomen. Deze zijn vastgelegd als cultuurhistorisch en dienen gehandhaafd te blijven.

Alle informatie en vragen die u heeft over het biedingsproces, de data en de bestemmingsplannen zijn te vinden op de website van Gemeente de Bilt, 'bouwenaandebilt'.
Op deze site kunt inloggen in een “dataroom” waar u alle gegevens en stukken kunt downloaden. Ook vindt u hier de contactgegevens van diegenen die binnen de gemeente De Bilt verantwoordelijk zijn voor de verkoop.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2079 m²

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Sperwerlaan BILTHOVEN

naar Sperwerlaan BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object