Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Soestdijkseweg Noord 482 BILTHOVEN

Koopsom € 999.999 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Zeer fraai gelegen perceel bouwgrond, bestemd voor de bouw van een vrijstaande villa. De maximale vloeroppervlakte bedraagt 260m² en daarnaast is het mogelijk om een bijgebouw van maximaal 70m² te realiseren.
Dit betreft de grootste kavel van dit plan en heeft een perceelgrootte van maar liefst 6370m². Er is thans een door de welstand goedgekeurd bouwplan aanwezig voor de bouw van een fraaie witgepleisterde en rietgedekte villa maar het staat een koper uiteraard ook vrij naar eigen wens en inzicht een nieuw bouwplan op het perceel te realiseren.

De te realiseren villa mag een maximale begane grond vloeroppervlakte hebben van 180m², bestaande uit begane grondvloer van 100m² + een vergunningsvrije uitbouw mogelijkheid van 80m². De verdieping kan een maximale grootte hebben van 80m². De villa kan hierdoor een maximale vloeroppervlakte hebben van 260m².

Het project ligt zeer besloten aan de rustige parallelweg van de Soestdijkseweg Noord en is uitsluitend via een algemene fraaie toegangspoort toegankelijk. Op het terrein zal een oprijlaan van klinkers ter breedte van 4 meter met sfeerverlichting worden gerealiseerd. De basisaansluitingen van de nuts tot aan de kavel is reeds aanwezig.

De ligging van project Beukenrode is uniek te noemen! Een combinatie van rust en groen maar op korte afstand bevinden zich ook de winkels, scholen, de uitgestrekte natuurgebieden, golfbanen en de uitvalswegen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
6370 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
De Bilt
Sectie
E
Perceel
5159
Oppervlakte
4070 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
De Bilt
Sectie
E
Perceel
5157
Oppervlakte
2300 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Soestdijkseweg Noord 482 BILTHOVEN

naar Soestdijkseweg Noord 482 BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object