Vorige | Volgende

Schubertlaan BILTHOVEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Aan een van de rustigste lanen van Bilthoven Noord liggen deze twee zeer fraaie bouwpercelen van respectievelijk 2.105m² en 2.181m².

Deze schitterende groene bouwpercelen behoren tot een van de laatste onbebouwde percelen van Bilthoven en zijn door haar ligging en mooie afmetingen met recht uniek te noemen!

Het meest links gelegen perceel van 2.105m² heeft een frontbreedte van circa 34 meter en een perceeldiepte van circa 62 meter.

Het rechter gelegen perceel van 2.181m² heeft eveneens een frontbreedte van circa 34 meter en een perceeldiepte van circa 62 meter, maar is aan achterzijde circa 2 meter breder.

Door de ruime bebouwingsmogelijkheden van de percelen is het conform het vigerende bestemmingsplan mogelijk om op elk perceel een zeer royale vrijstaande villa te realiseren, welke u geheel naar uw eigen ideeën en wensen kan laten bouwen. Bij de bouw dient er rekening te worden gehouden met een zijdelingse afstand tot de perceelsgrens van 7.5 meter. De goothoogte mag maximaal 7 meter bedragen en de bouwhoogte maximaal 11 meter.

Voor meer informatie omtrent de bebouwingsmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl hier kunt u alle verdere voorwaarden en mogelijkheden vinden die het bestemmingsplan stelt voor de percelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2105 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
De Bilt
Sectie
E
Perceel
2862
Oppervlakte
2105 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Schubertlaan BILTHOVEN

naar Schubertlaan BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object