Vorige | Volgende

Prinschelaan BILTHOVEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Schitterend bouwperceel van ruim 4.000m² met zeer zonnige ligging! Dit fraai gelegen perceel is bereikbaar via een lange mandelige oprijlaan. Aan het einde van deze oprijlaan ligt het perceel. De ligging van dit perceel is ronduit prachtig te noemen doordat deze helemaal achterin project Beukenrode ligt en grenst aan bos en weiland, waardoor rust en privacy gewaarborgd zijn! Op de voorliggende overige vier bouwpercelen zijn reeds drie vrijstaande villa's gerealiseerd, welke eveneens reeds bewoond worden.

Het perceel bouwgrond is bestemd voor de bouw van een vrijstaande villa. De maximale vloeroppervlakte bedraagt 360m² en daarnaast is het mogelijk om een bijgebouw van maximaal 70m² te realiseren. Dit betreft de mooiste gelegen kavel van dit plan, doordat deze helemaal achterin ligt en heeft een perceelgrootte van maar liefst 4.070m². Het staat een koper vrij naar eigen wens en inzicht een bouwplan op het perceel te realiseren.

De te realiseren villa kan een maximale vloeroppervlakte op de begane grond hebben van 180m², bestaande uit begane grondvloer van 100m² + een vergunningsvrije uitbouw mogelijkheid van 80m². Daarnaast behoort een onderkeldering van maximaal 100m² tot de mogelijkheden en kan er een verdieping ter grootte van maximaal 80m² worden gerealiseerd.

Het project ligt zeer besloten aan de rustige parallelweg van de Soestdijkseweg Noord en is uitsluitend via een mandelige oprijlaan toegankelijk. De basisaansluitingen van de nuts tot aan de kavel zijn reeds aanwezig. De ligging van project Beukenrode is uniek te noemen! Een combinatie van rust en groen maar op korte afstand bevinden zich ook de winkels, scholen, de uitgestrekte natuurgebieden, golfbanen en de uitvalswegen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4070 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
De Bilt
Sectie
E
Perceel
5162
Oppervlakte
4070 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
De Bilt
Sectie
E
Perceel
5155
Oppervlakte
1015 m²
Eigendomssituatie
mandelig
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Prinschelaan BILTHOVEN

naar Prinschelaan BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object