Vorige | Volgende

P.C. Staalweg 12 BILTHOVEN

Huurprijs € 378 - € 1.048

Bewaar object

Omschrijving

ENERGIENEUTRAAL KANTOOR HOUDEN? NU BESCHIKBAAR: 4 IN GROOTTE VARIERENDE RUIMTES.
Startende, innoverende ondernemers opgelet: Pand-12 aan de P.C. Staalweg 12 te Bilthoven op bedrijventerrein Larenstein, heeft per direct moderne kantoorruimte beschikbaar op de eerste verdieping in mooie units van ca 10 m² t/m 55 m², turn-key opleverbaar.

Pand-12 is een duurzaam pand: we verwarmen met aardwarmte/elektriciteit. Het pand is prettig koel in de zomer en er zijn in 2018 zonnecollectoren plaatsen. Daarmee is het pand energie neutraal geworden. Om snel te kunnen internetten is er 200 MB glasvezel aanwezig, met eigen IP-adressen.

In de totale oppervlakte van 500 m² zijn ruimtes te huur in verschillende maten: van een klein kantoor voor één persoon tot een grotere ruimte waar je meerdere bureaus in kwijt kunt. De ruimte is door een binnenhuisarchitect ontworpen voor het midden- en kleinbedrijf en zijn tot in de details afgewerkt.

De ruimtes zijn geschikt voor starters, ZZP'ers, maar ook voor MKB-bedrijven met meer medewerkers. De voorzieningen, zoals de mooie keuken met koelkast en vaatwasser, de lichte en ruime koffie- en lunchruimte en het sanitair, deel je met je medehuurders. Zo heb je de vrijheid van een eigen zelfstandig kantoor op een verdieping samen met andere bedrijven, die de onderlinge goede sfeer en het gezamenlijke netwerk belangrijk vinden.

Pand-12 ligt zeer centraal en is prima bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer (5 minuten lopen vanaf de bushalte). Je kunt je auto gratis parkeren op je eigen parkeerplaats. Er is volop parkeerruimte voor bezoekers. Bedrijventerrein Larenstein ligt op fietsafstand van Utrecht, Groenekan, De Bilt, Zeist en Soest en van NS Station Bilthoven.
Prijzen (zie plattegrond) beschikbare ruimtes. Deze prijzen zijn per unit per maand inclusief servicekosten* en exclusief 21% BTW:

B 55 m² € 1.048,77 Beschikbaar per 01-07-2021
C 16 m² € 447,70 Beschikbaar per 01-07-2021
I 35 m² € 605,00 Beschikbaar per direct
P 20,5m² € 378,73 Beschikbaar per direct


*Servicekosten bestaan uit: elektra, verwarming (per unit regelbaar), internet 200MB via glasvezel, gebruik algemene ruimte, schoonmaak, parkeerplaats, gebruik stoffering en elektrische zonnescreens, gemeentelijke belastingen (bghu), water, glasbewassing.
Niet inbegrepen is de schoonmaak, dit wordt collectief geregeld.

Borgsom: bedrag ter grootte van 2 maanden huur.
Te huren periode: minimaal een periode van een half jaar, met daarna mogelijke verlenging per minimaal een periode van
2 jaar.
Opzegtermijn: in overleg (3 maanden).

Kortom: Zoek jij een jonge, dynamische werkplek? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende bezichtiging en ervaar duurzaamheid en professionaliteit in één pand!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
500 m²
In units vanaf
16 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart P.C. Staalweg 12 BILTHOVEN

naar P.C. Staalweg 12 BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object