Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Over ons

Burgersdijk Makelaars - Buitengewoon

Burgersdijk Makelaars heeft vier vestigingen en is sinds ruim 60 jaar gespecialiseerd in advisering bij aan- en verkoop van woningen en verhuur van bedrijfspanden. Burgersdijk Makelaars streeft in haar dienstverlening naar een grote mate van openheid en zorgvuldigheid. Wij stellen in onze dienstverlening het belang van onze cliënten centraal. Naast een actief woningmakelaarsteam hebben wij ook een nieuwbouwteam en een bedrijfsmakelaardij. 

Burgersdijk Makelaars is zeer actief binnen de woning- en bedrijfsmakelaardij in de Stad Utrecht, De Bilt/Bilthoven, Maartensdijk, Groenekan, Bosch en Duin, Huis ter Heide, Den Dolder, Zeist, Driebergen-Rijsenburg en Doorn en heeft een vooraanstaande positie in het hogere segment. Wij kennen als geen ander tools die nodig zijn om tot een succesvolle verkoop of aankoop te komen.

Burgersdijk Makelaars heeft daarnaast ook een nieuwbouwteam die zich volledig richt op advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten. Met twee beëdigde bedrijfsmakelaars/taxateurs RT zijn wij tevens actief in de advisering en taxaties van commercieel vastgoed.

Burgersdijk Makelaars is trots lid van de beroepsorganisatie NVM en Baerz.com en heeft een organisatie van 15 enthousiaste medewerkers. Met een makelaarsteam van 8 makelaars zijn wij zeer actief en aanwezig in de woningmarkt en zodoende hebben wij een zeer groot netwerk.

Het dagelijks adviseren en persoonlijk begeleiden van onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. Altijd gaan voor honderd procent in het belang van de opdrachtgevers. Dat is wat telt!

Onze ingrediënten voor het ‘kwaliteitsproduct’ Burgersdijk Makelaars vertalen wij naar vakmanschap, een snufje geluk, harmonie, magie, vertrouwen, creatie, (pro) actie, toewijding, cultuur en vooral passie.

Buitengewoon.

Bilthoven

Den Dolder

Zeist

Utrecht

bilthoven
dendolder
zeist
zeist

Marc van Olderen

Pieter van Soest

Marc-Jan Derksen

Joop van der Pijl

Annemieke Strating

Linda Schuurman

Casper de Bie

Pepijn van Schie

Edwin Kotkamp

Malou Meijer-Hierck

Lot Wisman

Nathalie Teijgeler

Tim Guttenberg

Monique Corvers

In memoriam
Dirk Klaassen

Leny Klaassen

Mignon Oostinjen - Van der Vlist

Jan Muus

Dirkjan Haspels

Marion Van der Ven

Alexandra Burggraaff- Verweij