Vorige | Volgende

Melchiorlaan 17 Bilthoven

Huurprijs € 3.115 excl btw

Bewaar object

Omschrijving

Algemeen
Op een zichtlocatie midden in het centrum van Bilthoven gelegen casco winkelruimte van 136m² (VVO) met een frontbreedte van maar liefst 9 meter. In de onderliggende parkeergarage is er daarnaast de beschikking over en eigen parkeerplaats, welke separaat erbij kan worden gehuurd. Eventuele verkoop van het object is eveneens bespreekbaar.

Omgevingsfactoren
De Melchiorlaan is gelegen in Bilthoven. Bilthoven is een plaats met circa 22.000 inwoners en kenmerkt zich door het vele groen de diversiteit aan wijken. De omgeving van de Melchiorlaan en Julianalaan zijn de meest drukbezochte winkellocaties van Bilthoven. Thans wordt het voorliggende plein geheel opnieuw ingericht en voorzien van circa 1.700m² aan horeca gerelateerde bedrijfsruimten met daarboven gelegen appartementen en een fraai parkachtig plein.

Object
Voor de verhuur is circa 136m² casco-winkelruimte beschikbaar gelegen op de begane grond gesitueerd onder een luxe kleinschalig appartementengebouw, direct naast de ING bank vestiging en Top's Edelgebak gelegen.

Opleveringsniveau
Het object zal (ontruimd) worden aangeboden in de huidige staat. Zoals partijen genoegzaam bekend is onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
• Meterkast;
• Pantry aansluiting;
• Toilet aansluiting

De ruimte wordt casco verhuurd.

Huurprijs
€ 3.115,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten
Geen servicekosten. Ten aanzien gas, water en elektra dient huurder zelf contracten af te sluiten bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Aanvaarding
In overleg, doch per direct bespreekbaar.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar en aansluitende verlengingstermijnen van telkens vijf (5) jaar. Kortere huur- en verlengingstermijnen in overleg bespreekbaar.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Opzegtermijn
Twaalf (12) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Bereikbaarheid
Per auto is gemakkelijk te bereiken via de A-27 en A-28.

Per Openbaar Vervoer
Het NS station en busstation zijn slechts op enkele honderden meters verwijderd

Parkeren
Mogelijkheid tot gratis parkeren (Blauwe schijf) in de directe omgeving.

Zekerheidstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van drie (3) maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW(indien van toepassing).

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemming en gebruik
De bestemming van het object is centrumdoeleinden.

Bijzonderheden
Alle onderhandelingen en/of overeenstemmingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Disclaimer
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Kenmerken ligging
stationslocatie
Bereikbaarheid
bank op minder dan 500 m, bushalte op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, NS voor halte op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, winkels op minder dan 500 m
Waardering binnen
uitstekend
Waardering buiten
uitstekend
Bouwjaar
2016
In aanbouw
nee

Financieel

Conditie servicekosten
per maand
BTW servicekosten
ja

Parkeergelegenheid

BTW belasting
nee
Aantal parkeerplaatsen (overdekt)
1
Prijs parkeerplaatsen (overdekt)
1500
BTW belasting (overdekt)
ja
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Melchiorlaan 17 Bilthoven

naar Melchiorlaan 17 Bilthoven
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object