Vorige | Volgende

Lassuslaan 52ong Bilthoven

Vraagprijs € 800.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Op een uniek plekje in de prachtige villawijk Bilthoven-Noord gelegen, fraaie kavel van maar liefst ruim 1.100m². Dit schitterende groene perceel behoort tot een van de laatste onbebouwde percelen van Bilthoven en is in combinatie met haar ligging uniek te noemen. De entree naar het perceel is via een lange oprijlaan met een elektrische toegangspoort welke zich bevindt zich aan de Lassuslaan tussen nummer 52 en 54 en is vanaf de weg niet zichtbaar (de entree is uitsluitend te bereiken via het recht van overpad onder nadere voorwaarden). Het perceel heeft een frontbreedte van circa 27 meter en een perceeldiepte van circa 41 meter.

Ter plaatse van het perceel vigeert het bestemmingsplan 'Bilthoven-Noord 2013' zoals vastgesteld op 22 mei 2014.
Op dit moment heeft het desbetreffende perceel binnen het bestemmingsplan de bestemming wonen, al is deze inderdaad niet voorzien van een bouwvak. Daarnaast is in het bestemmingsplan de volgende regel opgenomen: 'per bouwperceel mogen niet meer hoofdgebouwen/woning worden gerealiseerd dan ter tijde van de tervisielegging van het ontwerp van dit plan.

Momenteel is er nog geen wijziging bestemmingsplan doorgevoerd voor dit perceel. Het is niet mogelijk om op deze kavel meer dan 1 woning te realiseren na de goedkeuring c.q. wijzigingsbevoegdheid door de Gemeente De Bilt. De te realiseren woning dient passend te zijn in de omgeving en heeft de bestemming Wonen-4 conform het vigerende bestemmingsplan

Voor de voorgenomen ontwikkeling van een huis is het doorlopen van een wijzigingsplan procedure de eerste stap die gezet moet worden.

Nota kostenverhaal 2019 (https://debilt.raadsinformatie.nl/document/7985886/1), welke onder andere in gaat op bijdrage bovenplanse verevening, welke van toepassing is op onderhavig plan.
-Notitie 'uitgangspunten woningbouwambitie' (https://debilt.raadsinformatie.nl/document/7089892/1/uitgangspuntenwoningbouwambitie_bijlage_-_ uitgangspuntennotitie_)
- Verordening doelgroepen sociale en midden huurwoningen gemeente De Bilt 2019 (zie bijlage)
Voor meer informatie omtrent de bebouwingsmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl hier kunt u alle verdere voorwaarden en mogelijkheden vinden die het bestemmingsplan stelt voor de percelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
beschutte ligging, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Bouwgrond
1108 m²
Perceel
1108 m²

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
De Bilt E 5209
Oppervlakte
1108 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Lassuslaan 52ong Bilthoven

naar Lassuslaan 52ong Bilthoven
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object