Vorige | Volgende

Karnemelksweg 5E LAGE VUURSCHE

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Op een prachtige eigen bosperceel van 1.580m² ligt deze in het groen verscholen, eenvoudige recreatie stacaravan. Deze plek is een unieke kans voor liefhebbers van rust en privacy midden in NL!
Via een lange afsluitbare oprijlaan (recht van overweg) is het eigen bosdomein te bereiken. Het terrein wordt omgeven door andere ruime particulieren bosterreinen en is vanaf de openbare weg niet zichtbaar. De eenvoudige opstal is voorzien van water, elektra en afvoer en heeft een gebruiksoppervlakte van circa 35m².

De bestemming van het terrein is natuur en bos (N-BO) met aanduiding ‘verblijfsrecreatie’ (VR) en heeft de navolgende bestemmingsomschrijving:
De op de plankaart voor 'Natuur en bos' aangegeven gronden zijn bestemd voor:
bos, bebossing en productie van hout; behoud, herstel en ontwikkeling van landschappelijke en natuurlijke waarden; verblijfsrecreatie in de vorm van stacaravans en chalets. Ten aanzien van de bebouwing gelden de volgende bepalingen: De bouwhoogte van stacaravans, chalets en de daarbij behorende bijgebouwen mag niet meer bedragen dan de bestaande bouwhoogte; De oppervlakte van stacaravans, chalets en de daarbij behorende bijgebouwen mag niet meer bedragen dan de bestaande oppervlakte van 35m² op het betreffende perceel.

Het landschap in de gemeente wordt gedomineerd door de Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug is het op één na grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Met de centrale ligging in Nederland, tegen de Randstad, is de Heuvelrug het grootste bosgebied in west Nederland. De kern Lage Vuursche ligt midden in uitgestrekt bosgebied en vervult een belangrijke recreatieve functie. Door de centrale ligging is de Utrechtse Heuvelrug in toeristisch opzicht van bovenregionale betekenis. Dit geldt vooral voor de Lage Vuursche en omstreken. Het beschermde dorpsgezicht van Lage Vuursche met de diverse horecavestigingen heeft, in samenhang met het omliggende boslandschap en de aanwezige cultuurhistorie, een grote aantrekkingskracht. Het bosgebied wordt gebruikt voor allerlei recreatieve activiteiten zoals wandelen, fietsen, paardrijden en hardlopen. De sport(atletiek)clubs uit Baarn en Hilversum maken van de bossen gebruik als trainingslocatie. Het voorzieningenniveau (aanbod van paden, routes en parkeerplaatsen) is relatief hoog.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
35 m²
Bruto inhoud
90 m³
Perceeloppervlakte
1.580 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Baarn
Sectie
F
Perceel
794
Oppervlakte
1580 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In bosrijke omgeving
Tuintype
tuin rondom
Bereikbaar via achterom
nee
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Karnemelksweg 5E LAGE VUURSCHE

naar Karnemelksweg 5E LAGE VUURSCHE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object