Vorige | Volgende

Hessenweg 4 DE BILT

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

UNIEK BELEGGINGSOBJECT!

ALGEMEEN
Zeer fraai, geheel gerenoveerd en in uitstekende staat verkerend beleggingspand. Kadastraal gesplitst en bestaande uit een verhuurd winkelpand met verhuurde bovenwoning en een nieuw gerealiseerd uniek trendy achterhuis bestaande uit twee woonlagen, welke leeg zal worden opgeleverd.

Het object is centraal gelegen en ligt midden in het centrum van de Bilt met alle voorzieningen op loopafstand, ook de bossen zijn goed te bereiken alsmede het Van Boetzelaerpark wat er schuin tegenover ligt. Op 10 minuten fietsen bevindt zich het centrum van Utrecht, de Uithof en met een paar minuten rijden bent u bij alle uitvalswegen.

Doordat het object grotendeels verhuurd is, is het pand zeer geschikt als beleggingsobject. Maar ook voor de ondernemer die het pand zelf deels wil gebruiken en/of deels wil verhuren is dit een unieke kans.

OPPERVLAKTE
Het object heeft maar liefst een brutovloeroppervlak van totaal ca. 374 m². De winkel aan de voorzijde op de begane grond heeft een verhuurbaar oppervlakte van ca. 71m² en is voorzien van pantry, toilet, berging en 6 meter frontbreedte.

De bovenwoning heeft een gebruiksoppervlak van ca. 120 m² bestaande uit een eerste verdieping met een ruime keuken, toilet, badkamer, balkon, eetkamer en woonkamer. Tweede verdieping bestaande uit een drietal, in grootte variërende, slaapkamers, ruime overloop met aansluiting voor wasmachine/droger en een vlizotrap naar de ruime bergvliering.

Het achterhuis met parkeerruimte en buitenterras/tuin heeft een gebruiksoppervlak van ca. 92 m² bestaande uit een begane grond met entree, toilet, grote woonkeuken annex lichte woonkamer. De eerste verdieping bestaat uit een overloop, twee ruime slaapkamers, badkamer met douche en dubbele wastafel en een apart toilet.

De afwerking van alle ruimtes zijn uitstekend, er is met oog voor detail en met gebruikmaking van duurzame materialen verbouwd.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is conform de meetnorm van het normblad NEN2580.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Detailhandel voor de winkelruimte, wonen voor de bovenwoning en het achterhuis. Bijzonder aan het object is dat er op de bovenwoning en de woning aan de achterzijde een woonvergunning zit en dat de woning aan de achterzijde bij de overdracht vrij van huur zal worden geleverd, dus ook daar zijn tal van mogelijkheden.

KOOPPRIJS
€ 725.000,- kosten koper.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt voor wat betreft de winkel en de bovenwoning in verhuurde staat opgeleverd en het unieke achterhuis leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreiniging- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

AANVAARDING
In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Belegging
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte, Belegging

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Perceel
238 m²
Energielabel
Klasse B

Kadastrale gegevens

Gemeente
De Bilt
Sectie
D
Oppervlakte
238 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Hessenweg 4 DE BILT

naar Hessenweg 4 DE BILT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object