Vorige | Volgende

Fornheselaan 260 DEN DOLDER

Huurprijs € 925 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Dit unieke bedrijfsverzamelcomplex bestaande uit twee vrijstaande gebouwen is gerealiseerd op het bedrijventerrein aan de Fornheselaan te Den Dolder. In totaal zijn er 36 kleinschalige bedrijfs-/kantoorunits gerealiseerd. Door de vrijstaande ligging zijn alle bedrijfsunits uitstekend per auto en vrachtwagen bereikbaar. Met deze opzet is er een efficiënt logistiek geheel ontstaan.
De betreffende unit heeft een oppervlakte van 118m², heeft op de 1e verdieping een kantoorruimte van 36m² en is voorzien van overheaddeuren.

Locatie:
Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar via de A27 afslag Bilthoven N234 (5 km) en via de A28 afslag Den Dolder N238 (2 km).

Parkeren:
De unit is voorzien van een eigen parkeerplaats. Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating, parkeervakken en groenvoorziening.

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan Bosch en Duin e.o., vastgesteld door de Raad op 3-2-1997 en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten op 16-9-1997 is van toepassing. De op de kaart voor bedrijfsdoeleinden (B-1) aangegeven gronden zijn bestemd voor bedrijven in de categorieën 1 t/m 4 van de lijst van bedrijfsactiviteiten. Huurder is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van de benodigde vestigingsvergunningen van overheidswege.

BTW:
Het betreft een BTW-belaste verhuur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
118 m²
In units vanaf
118 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Fornheselaan 260 DEN DOLDER

naar Fornheselaan 260 DEN DOLDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object