Vorige | Volgende

Emmaplein 8 BILTHOVEN

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT TE KOOP! Aan het gezellige Emmaplein, in het centrum van Bilthoven, direct tegenover het NS station, is beschikbaar dit karakteristieke, deels verhuurde, winkel-/woonobject (gemeentelijk monument).

Omgevingsfactoren
Het Emmaplein is gelegen in Bilthoven. Bilthoven is een plaats met circa 22.000 inwoners en kenmerkt zich door het vele groen de diversiteit aan wijken. De omgeving van het Emmaplein en Julianalaan zijn de meest drukbezochte winkellocaties van Bilthoven. Medio 2020 zal er naast gereedkomen van een totale revitalisatie van winkelcentrum De Kwinkelier, eveneens op het achterliggende Melchiorplein circa 1.700m² aan horeca gerelateerde bedrijfsruimten worden toegevoegd, die een positieve aanwinst voor het centrum zullen zijn.

De directe omgeving kenmerkt zich door lokale en bekende ondernemers welke er zijn gevestigd zoals Groen Flora, Arendsen Kappers, P. Doek mode, ING Bank, Top’s edelgebak.

Het object betreft de winkelruimte gelegen op de begane grond met een VVO van 37,6m² met buitenruimte (totale perceel 99m² eigen grond). Deze winkelruimte bestaat uit een verkoopruimte, pantry en toilet en is al vele jaren verhuurd aan Hoogenboom & Bogers fine jewellery.
In 2018 is het gehele dak vernieuwd en geïsoleerd en aan de achterzijde voorzien van kunststof kozijnen.

De bovenwoning bestaat uit twee bouwlagen en is thans tijdelijk verhuurd en heeft een gbo van 79,7m², heeft een eigen opgang aan de zijzijde en bestaat uit een woonkamer, keuken, toilet en badkamer op de eerste verdieping en een dakterras aan de achterzijde en een klein balkon aan de voorzijde, een tweetal slaapkamers en een inpandige berging op de 2e verdieping.

Het object in ingemeten volgens de NEN2580-methode. Het meetrapport en de plattegrond is verkrijgbaar via ons kantoor.

Parkeren
In de directe omgeving zijn er zeer ruime (middels parkeerschijf) parkeergelegenheden. In het winkelgebied van Bilthoven dient een parkeerschijf gebruikt te worden.

Opleveringsniveau
Het object wordt aangeboden in de huidige staat. De winkelruimte is voor onbepaalde tijd verhuurd. De bovenwoning is tijdelijk verhuurd.

Bestemming en gebruik
De bestemming van het object is ‘centrum-1’, dit houdt in dat het volgende gebruik is toegestaan:
Detailhandel op de begane grond en wonen op de overige bouwlagen.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer: Het Emmaplein is zeer goed bereikbaar met de auto. De Soestdijkseweg-Noord ligt op enkele autominuten waar vandaan de ringweg N234 en de snelwegen A27/A28 te bereiken zijn.
Openbaar vervoer: Het NS-station van Bilthoven alsmede diverse busverbindingen liggen op steenworpafstand.

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Belegging
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging

Oppervlakten en inhoud

Perceel
99 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
De Bilt
Sectie
E
Perceel
3716
Oppervlakte
99 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Emmaplein 8 BILTHOVEN

naar Emmaplein 8 BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object