Vorige | Volgende

Centurionbaan 60 SOESTERBERG

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Op een A-locatie gelegen aan de A28 kantoorruimte op bedrijventerrein Richelleweg in Soesterberg. Deze kantoorunit beschikt over ca. 140 m2 vloeroppervlak en is opgesplitst in twee verdiepingen;

- Begane grond ca 70 m2
- Eerste verdieping ca 70 m2

BEGANE GROND
De begane grond van ca 70 m2 is uitstekend geschikt als opslag plek, daarnaast is er meer dan voldoende ruimte om hier kantoorruimte te vestigen.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping van ca 70 m2 is uitermate geschikt als kantoorruimte. De gehele eerste verdieping beschikt deels over vloerverwarming.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Led buitenverlichting boven elke loopdeur.
- Betonnen vloeren met vloerverwarming (begane grond geheel en deels op de eerste verdieping).
- Elektrische overhead deuren met afstandsbediening.
- Aparte loopdeur naast overhead deur.
- geïntegreerde verlichting.
- Toilet aanwezig.
- Douche aanwezig.
- Pantry aanwezig.
- 2 draai-/kiepramen op de 1ste verdieping.
- Nutsvoorzieningen dient huurder zelf aan te laten sluiten.
- Buitenbestrating.
- Houten trap naar de kantoorruimte.
- 2 parkeerplaatsen met de mogelijkheid voor nog een parkeerplaats aan de voorzijde.
- KVO gecertificeerd.
- Airco
- Electrische Blinds
- Inclusief 24 zonnepanelen
- Voorbereid op glasvezel


LOCATIE
Bedrijventerrein Richelleweg in Soesterberg is een duurzaam en strategisch gelegen terrein dat voldoet aan de hoogwaardige eisen van deze tijd.
Het bedrijventerrein is gelokaliseerd aan de A28 tussen Utrecht en Amersfoort. Het terrein ligt in een groene, bosrijke omgeving in het hart van het aantrekkelijke woon- en recreatiegebied de Utrechtse Heuvelrug. Het terrein is bedoeld voor ondernemingen die hun bedrijf op een duurzame wijze willen uitbouwen op een centraal gelegen locatie in Nederland. De ondernemingen kunnen profiteren van een groen, kleinschalig en (’s avonds en in het weekend) afsluitbaar bedrijventerrein met een ervaren parkmanagementorganisatie.


BESTEMMING
Op bedrijventerrein Richelleweg is ruimte voor transport, handel en industrie (maximaal milieucategorie IV). Daaronder valt ook detailhandel gericht op bedrijven. Kantoorruimte is toegestaan als ondergeschikte nevenactiviteit. Niet toegestaan zijn detailhandel (gericht op consumenten), horeca en verkoop van motorbrandstoffen.
Ten behoeve van de omgevingsvergunning zullen de bedrijfsunits aangevraagd worden als lichte industriefunctie. Een lichte industriefunctie is een functie waarin activiteiten plaatsvinden, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt. Indien het toekomstig gebruik van de bedrijfsunit hiervan afwijkt, kunnen er vanuit wet- en regelgeving aanvullende (bouwkundige) eisen worden gesteld om het beoogd gebruik mogelijk te maken. De Koper is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van benodigde toestemmingen en/of vergunningen.

PARKEREN
Over het gehele terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJS
€ 1.375 per maand exclusief BTW en exclusief nutsvoorzieningen van circa € 250,= per maand.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 6 (zes) maanden.

AANVAARDING
In overleg

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamaanduiding aan te brengen aan het gehuurde. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 250 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
140 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Centurionbaan 60 SOESTERBERG

naar Centurionbaan 60 SOESTERBERG
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object