Vorige | Volgende

Burgemeester de Withstraat 10 DE BILT

Vraagprijs € 950.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Dit bijzondere en lichte gebouw werd in 1910 als postkantoor met directeurswoning gebouwd, maar is nu omgetoverd tot een geweldig “design” woonhuis (ca. 220 m²), met op de begane grond een multifunctionele, vrij indeelbare ruimte van ca. 150 m². De grote achtertuin (totaal perceeloppervlak bedraagt 458 m2) biedt zon, schaduw en privacy. Ook is hier een carport, die via de achterzijde te bereiken is.

Eind jaren negentig heeft de grootscheepse verbouwing plaats gevonden, waarbij gebruik gemaakt is van uitsluitend hoogwaardige materialen. Het casco is geheel gerenoveerd, incl. de installaties. De bestaande ramen zijn voorzien van voorzetramen, de nieuwe puien hebben isolerend veiligheidsglas. Het dak is in 2008 volledig gerenoveerd, hierbij zijn nieuwe pannen met folie geplaatst, alle zinken goten vervangen en m.u.v. de zolder volledig geïsoleerd. Dit, in combinatie met de “oude luister” van het gebouw draagt zorg voor de eigentijdse uitstraling en een optimaal wooncomfort. De begane grond wordt momenteel gebruikt als kantoorruimte, hiervoor zijn diverse varianten te bedenken, zoals praktijk aan huis, werk- en winkelruimte. Het pand maakt deel uit van het beschermd dorpsgezicht.

Indeling:
Begane grond:
Woonhuis: entree met ruime hal en fraai trappenhuis, toegang tot kelder; berging met toegang tot tuin.
Bedrijfsruimte: grote, open ruimte (plafondhoogte 3,45m); toiletgroep; pantry; bergruimte; toegang tot de grote tuin, die ook via de zijkant en de achterkant van het perceel te bereiken is;
Via de bordestrap toegang tot de woonruimte op de

1e Verdieping:
Zeer royale, L-vormige kamer en suite (10,50 breed x deels 9,00 en deels 6,50 diep) voorzien van veel ramen en open trap naar de tweede verdieping (plafondhoogte 3,25m); de woonkeuken(5,10 x 5,80) geeft toegang tot het dakterras (5,60 x 6,40) dat ook via de woonkamer te bereiken is. Hier is ook een trap naar de tuin;

2de Verdieping:
Door de toepassing van veel glas is deze verdieping transparant en biedt plaats aan 3 slaapkamers, een aparte wasruimte en een moderne en luxe badkamer (5,10 x 4,50). De hoge kapconstructie is in de ouderslaapkamer en de badkamer open, het overige gedeelte is in gebruik als opbergzolder.

U bent van harte welkom om dit bijzondere object te bezichtigen.
Transportdatum: in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Perceel
458 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Burgemeester de Withstraat 10 DE BILT

naar Burgemeester de Withstraat 10 DE BILT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object