Vorige | Volgende

Bouwnummer BILTHOVEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Hof van Bilthoven | Thuis in het groen

Meidoorn – type B4
Met de standaard uitbouw op de begane grond kun je het woord ‘RUIM’ voor deze woning gerust in kapitalen schrijven! Met 144 m2 biedt deze hoekwoning met tuitgevel alle ruimte voor een heerlijk gezinsleven. Via de zijentree sta je meteen in het hart van het huis. De uitbouw creëert hier een ruime living. Bij mooi weer zet je natuurlijk lekker de openslaande deuren naar de ruime achtertuin open. Plaats hier een royale tuinbank vol met kussens en een buitenkeuken en je hebt ’s zomers een geweldige tweede huiskamer.

Rond etenstijd verplaatst de gezelligheid zich naar de leefkeuken aan de straatkant. Terwijl jij een gezonde maaltijd bereidt, heb je vanaf hier goed uitzicht op wat je peuter allemaal aan het uitspoken is en help je in één moeite door je oudste dochter die aan de eettafel haar huiswerk zit te maken.

Op de eerste etage bevindt de badkamer zich in het midden van de verdieping met daaromheen drie royale kamers. In combinatie met de ruimte op de tweede verdieping kun je hier alle kanten mee uit. Moet je er bijvoorbeeld ’s nachts nog met enige regelmaat uit voor de kleine? Neem dan de ruimste slaapkamer op de eerste verdieping voor jezelf en maak van een van de andere kamers een kinderkamer. Met de badkamer ertussenin heb je je peuter vlakbij, maar word je ook weer niet van elk (slaap)geluidje wakker. De overgebleven kamer is een ideale plek voor een werkkamer. Maak van de zolder op de tweede verdieping vervolgens het domein van je tienerdochters, waar ze rustig kunnen chillen met hun vriendinnen. O ja, en huiswerk maken natuurlijk.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op de website van Hof van Bilthoven.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
33
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
143 m²
Bruto inhoud
477 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bouwnummer BILTHOVEN

naar Bouwnummer BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object