Vorige | Volgende

Bilderdijklaan 108-108A BILTHOVEN

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

In het "oude dorp", in de villawijk Bilthoven Noord gelegen, verrassend ruim woon-/bedrijfspand. Het object is goed onderhouden en door haar indeling en opzet voor vele doeleinden geschikt. Het geheel wordt omgeven door prachtig aangelegd perceel eigen grond van maar liefst 1.840m²! Het object bestaat thans uit een drietal bouwlagen verdeeld over een bedrijfs-/winkelruimte van 243m² (Netto Vloer Oppervlak) op de begane grond en een prachtige grote bovenwoning gelegen op de eerste en tweede verdieping met een woonoppervlakte van 184m² met eigen toegang/entree op de begane grond en met de beschikking over een zeer groot en zonnig dakterras (124m²) gelegen op het zuiden met een vaste trap naar de fantastische ruim 40 meter diepe en ca. 35 meter brede tuin aan de achterzijde met achterom, zonneterrassen, grote vijver en houten bijgebouw. Vanuit de bedrijfsruimte is de tuin eveneens bereikbaar.

De huidige bestemming van het object is "gemengd". De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel; dienstverlening; wonen; Het object wordt thans volledig door de huidige eigenaren bewoond en op de begane grond gebruikt ten behoeve van beauty- en haarmode Capello.

De winkel-/bedrijfsruimte op de begane grond bestaat uit een ontvangst en winkelruimte, meerdere behandelruimten, keuken, toilettengroep, kantoor- en opslagruimten en fraaie tuinkamer met grote glaspuien.

De bovenwoning heeft een apart huisnummer (108A) en bestaat uit een opgang, meerdere leef- en woonruimten, woonkeuken, toiletruimte en een groot zonneterras aan de achterzijde. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar met meerdere slaapkamers en een complete badkamer.

Het kleinschalige sfeervolle winkelgebied "Het oude dorp" bestaat uit een Spar supermarkt, een slagerij annex kaashandel, ambachtelijke bakkerij, studio Tout, en genoemde beauty-/haarmodesalon. Het object zal leeg en onverhuurd worden opgeleverd. Aanvaarding in nader overleg.

Zeer fraai herontwikkelings- of beleggingsobject met vele gebruiksdoeleinden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
243 m²
Perceel
1.840 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
De Bilt
Sectie
E
Oppervlakte
1840 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bilderdijklaan 108-108A BILTHOVEN

naar Bilderdijklaan 108-108A BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object