Vorige | Volgende

Amersfoortseweg 43 Huis Ter Heide

Vraagprijs € 2.150.000 

Bewaar object

Omschrijving

Namens de eigenaar heeft Burgersdijk Makelaars de opdracht gekregen om deze prachtige geheel verhuurde monumentale kantoorvilla te verkopen. Het object is gelegen aan de Amersfoortseweg 43 te Huis ter Heide en is gelegen op een absolute zichtlocatie aan de doorgaande N-weg 237. Deze zeer fraaie geheel gerestaureerde kantoorvilla wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin met eigen parkeerterrein van maar liefst 3.460m² groot.

De kantoorvilla zelf heeft een totaal vloeroppervlak van 596 m² BVO en het bijgebouw heeft een vloeroppervlakte van 56,1m². De propositie is als volgt onderverdeeld, circa 34,3m² netto vloeroppervlak gelegen in het souterrain, circa 231m² VVO gelegen op de begane grond, circa 129m² VVO gelegen op de eerste verdieping en circa 104 m² VVO gelegen op de tweede verdieping. Het verhuurde bijgebouw heeft een VVO van 45,9m² en is volledig selfsupporting. De propositie is volledig verhuurd. De totale huurstroom die uit het object komt bedraagt circa € 110.000,- per jaar exclusief BTW. Naast de kantoorruimte beschikt de kantoor villa over enige tientallen parkeerplaatsen op eigen terrein. Dre zittende huurder heeft in de afgelopen 5 jaar voor eigen rekening een bedrag van rond de 200000 geïnvesteerd in het object de huidige eigenaren hebben dienaangaande het huidige huurniveau gehandhaafd ter compensatie .

De koopsom van het object bedraagt € 2.150.000,- kosten koper. Alle beschikbare informatie met betrekking tot de verkoop is via een van onze vier kantoren op te vragen.

De prachtige kantoorvilla is gelegen aan de Amersfoortseweg 43 te Huis ter Heide. Huis ter Heide is een dorp in de Nederlandse gemeente Zeist. Het is vastgegroeid aan Bosch en Duin en heeft 2.400 inwoners. Het wordt doorsneden door de N237 en de N238.

De kantoorvilla is gebouwd in 1904. In het begin van de zeventiger kwam de villa in gebruik bij Katholiek Militair Tehuis (KMT) “De Cockpit” en aansluitend als kantoorvilla. Het pand is aangemerkt als gemeentelijk monument.

Tegenwoordig wordt de villa gebruikt als kantoor. In de afgelopen jaren zijn zowel de
villa als het bijgebouw hoogwaardig gerenoveerd. Wij wijzen u erop dat de huidige bestemming volgens het bestemmingsplan “wonen met beroep of bedrijf aan huis” is. Hierdoor behoort een transformatie naar een woonvilla eveneens tot de mogelijkheden, indien gewenst.

Object
De kantoorvilla gelegen aan de B\Amersfoortseweg 43 te Huis ter Heide en is kadastraal bekend als gemeente Zeist, sectie K 3840 en 3841 en is in volledig eigendom. Het object heeft een bruto vloeroppervlak van ca. 652,1m² en is verdeeld over een souterrain, begane grond, eerste verdieping en de tweede verdieping en een solitair bijgebouw. Het perceel heeft een grootte van in totaal 3.450m². Het betreft hier een monumentaal object.

Bodem
Verkoper is niet bekend met verontreiniging van de grond. Koper aanvaardt uitdrukkelijk de milieukundige toestand van het verkochte. Verontreinigingsrisico van de bijbehorende grond en grondwater komen voor risico van koper en kan nimmer aanleiding geven tot ontbinding van de koopovereenkomst en de overeenkomst van levering van de grond, schadevergoeding of verrekening.

Asbest
In het object bestaat er gezien het bouwjaar de kans dat er zich asbesthoudende of andere voor de gezondheid schadelijke materialen kunnen bevinden. Er is geen asbestrapportage aanwezig.

Energielabel
Het object beschikt niet over een energielabel. Omdat het object een monument betreft is dit ook niet verplicht.

Oplevering
Het object/perceel zal expliciet in huidige verhuurde staat ‘as is where is’, zoals partijen genoegzaam bekend zodat ze daar geen nadere omschrijving van verlangen, worden verkocht en opgeleverd.

Onderzoeksplicht van de koper
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring of andere onderzoeken te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het onderhoud.

Gunning
Verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.

Documenten object
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u alle gegevens via ons kantoor opvragen via e-mail info@burgersdijk.com

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Gebouwnaam
De kantoorvilla is gebouwd in 1904. In het begin van de zeventiger kwam de villa in gebruik bij Katholiek Militair Tehuis (KMT) “De Cockpit” en aansluitend als kantoorvilla. Het pand is aangemerkt
Aanvaarding
In overleg

Details

Voorzieningen
kabelgoten, kamerindeling, mechanische ventilatie, pantry, pantry keuken, receptie, sanitair, te openen ramen, toilet, vergaderruimte, verwarming
Ligging
overig
Bereikbaarheid
bushalte op 500 m tot 1000 m, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op minder dan 500 m
Waardering binnen
goed tot uitstekend
Waardering buiten
goed tot uitstekend
Bouwperiode
tot 1906
In aanbouw
nee

Parkeergelegenheid

Faciliteit
Deze zeer fraaie geheel gerestaureerde kantoorvilla wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin met eigen parkeerterrein van maar liefst 3.460m² groot.
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Amersfoortseweg 43 Huis Ter Heide

naar Amersfoortseweg 43 Huis Ter Heide
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object