Vorige | Volgende

Ambachtstraat 10 DE BILT

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

AMBACHTSTRAAT 10/10A DE BILT

Het betreft een verrassende ruime bedrijfs-/showroomruimte met fraaie kantoorruimten op zowel de begane grond als op de verdieping aan de achterzijde. Op de eerste verdieping aan de voorzijde bevindt zich een ruime (dienst-) woning met groot dakterras (49m²). Het object heeft een totale bruto vloeroppervlakte van maar liefst 693,40m² en is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein in De Bilt.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object is goed. De Bilt is met de auto te bereiken via de A27 (Almere-Breda) en de A28 (Groningen-Utrecht). Met het openbaar vervoer is het object ook goed bereikbaar. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand.

De ruimten zijn als volgt verdeeld: De begane grond bestaande uit bedrijfs-/showroom – en kantoorruimten samen met een VVO van 371m2. De verdieping bestaande uit een dienstwoning van ca. 93m² GBO met ca. 49m² dakterras en een klein balkon aan de voorzijde en daarnaast is er op de verdieping een moderne kantoorruimte aan de achterzijde van ca. 139m² VVO met eveneens een dakterras van ca. 111m².

(Genoemde oppervlakten zijn ingemeten conform NEN2580. Indien de door verkoper opgegeven maat of grootte niet juist of niet volledig is, zal koper daaraan géén enkel recht kunnen ontlenen. Enige over- of ondermaat zal niet worden verrekend. Als bijlage zijn de plattegronden van de ruimte toegevoegd, aan de juistheid van de indeling kunnen echter géén rechten ontleend worden).

Kadastrale gegevens:
Gemeente De Bilt Sectie D nummer 6716 grootte 5 are en 12 ca

Opleveringsniveau:
Het object zal (schoon en ontruimd) worden aangeboden in de huidige staat, leeg en onverhuurd.
Bedrijfs-/showroomruimte en kantoren:
-nooduitgang en noodverlichting, brandhaspels en blusapparaten
-alarmsysteem en rolluiken
-systeemplafonds met lichtarmaturen
-uitgebreide meterkast
-ventilatiesysteem - dubbele c.v.-ketel (bovenwoning eigen c.v.-ketel en eigen meters, dubbelglas en teakhoutenvloeren)
-kantoorruimten voorzien van airco systeem
-meerdere toiletgroepen
-kantineruimte met keuken en boven pantry
-berging achterzijde

Indeling: Centrale entree, berging voor bovenwoning aan de achterzijde, toilettengroepen, c.v.-ruimte, grote open bedrijfsruimte met rolluik, showroomruimte met glaswand, kantoorruimte achterzijde. Spiltrap naar verdieping bestaande uit een overloop, berg-/archiefruimte, meerdere kantoorruimten, garderobe, toilet en werkkast, pantry en groot dakterras.
De aan de voorzijde gesitueerde bovenwoning heeft een eigen opgang en trap. Indeling als volgt: ruime hal met lichtkoepel, toilet en vaste kastruimte, Slaapkamer met kastenwand, moderne badkamer, tweede slaapkamer, zitkamer met openhaard, bijkeuken, ruime woonkeuken met serre en openslaande deuren naar dakterras.

Oplevering: De onroerende zaak wordt geleverd in de staat waarin deze zich bij het tot stand komen van de overeenkomst bevindt met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Zakelijke lasten De zakelijke lasten met betrekking tot het verkochte object zullen over het lopende jaar op en per de transportdatum worden verrekend.

Parkeren Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en voor de deur.

Aanvaarding In overleg doch spoedig.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
371 m²
Perceel
512 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
De Bilt
Sectie
D
Perceel
6716
Oppervlakte
512 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Ambachtstraat 10 DE BILT

naar Ambachtstraat 10 DE BILT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object