Vorige | Volgende

Afslag 8 BUNNIK

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Zoekt u een toplocatie voor uw onderneming? Kom dan naar bedrijventerrein ‘De Fruitveiling’ in Bunnik. In het hart van de provincie Utrecht bieden wij deze compacte, multifunctionele bedrijfsruimte, van 140m2, verdeeld over 2 lagen aan.

De komende jaren groeit ‘De Fruitveiling’ uit tot een fraai en sfeervol bedrijventerrein, met een uitgekiende combinatie van kantoren en bedrijfsruimtes, uitgevoerd in hoogwaardige materialen en met bijzondere accenten. Maatwerk, kwaliteit, kleinschaligheid en bereikbaarheid typeren ‘De Fruitveiling’.
In dit bedrijventerrein met pit bieden wij een multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor en magazijn of showroom aan. ‘De Fruitveiling’ biedt u oneindig veel mogelijkheden tot ondernemen. De bedrijfsunit heeft een frisse architectuur.

Ligging en bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend mede door de centrale ligging, vlakbij de afrit van de A12 en de knooppunten met A27, A2 en A28. Op loopafstand van trein- en busverbindingen én het centrum van Bunnik, en op enkele kilometers rijden van het stadscentrum van Utrecht.
Vloeroppervlakte
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 140 m2.

Indeling
Begane grond:
Entree en trapopgang voorzien van stucwerk. Magazijn-, archief- of opslagruimte met een vrije hoogte van circa 3.60 meter, voorzien van monoliet afgewerkte betonvloer en een overheaddeur. Toilet. In totaal ca. 70m2

Eerste verdieping:
Een zeer flexibel in te delen kantoorverdieping met een oppervlakte van ca. 70m² een pantry met oven, koelkast en vaatwasser. Wanden voorzien van stucwerk, betonnen vloer met vloerbedekking.

De grote ramen bieden voldoende daglicht. Hoge plafonds versterken het gevoel van ruimte met een vrije hoogte van 2.55 meter.

Parkeren
U krijgt de beschikking over drie eigen parkeerplaatsen, voor de deur.

Bijzonderheden
• Staalbeklede geïsoleerde gevel met betondak.
• De naastgelegen nagenoeg identieke bedrijfsruimte (nr. 10) beiden wij eveneens te huur aan.

Oplevering
In overleg.

Huurprijs
Bedraagt € 1.100,-- per maand, exclusief BTW.

Huurtermijn
Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Huurcontract
Op basis van standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars (NVM).

Borgstelling
3 maanden huur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
70 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Afslag 8 BUNNIK

naar Afslag 8 BUNNIK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object