Vorige | Volgende

Spoorlaan 2bis BOSCH EN DUIN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Heeft u altijd al uw eigen woning willen bouwen op een idyllische plek met goede zon ligging? Dan bieden wij u graag de mogelijkheden om uw droomwens te realiseren.

Aan de Spoorlaan 2 bis in Bosch en Duin bieden wij een riant woondomein van 1280m2 aan. U bereikt het perceel middels een eigen oprijlaan van ruim 60 meter lang. De bouwlocatie is vanaf de weg bijna niet zichtbaar, waardoor uw privacy is gewaarborgd.

Er is een omgevingsvergunning afgegeven voor het realiseren van een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 200m2. Tevens is er een omgevingsvergunning afgegeven voor een bijgebouw met een oppervlakte van 65m2. Ideaal als praktijkruimte, hobbyruimte, meerdere auto's of andere doeleinden.

De huidige eigenaar heeft een prachtig ontwerp laten tekenen, maar uiteraard bent u vrij om uw eigen droomhuis te creƫren, op basis van het vigerende bestemmingsplan biedt het dan ook volop mogelijkheden.
De prijs is exclusief casco bouwkosten van de woning.

In het villadorp Bosch en Duin is het fijn wonen. NS-stations, scholen en winkels van Den Dolder en Bilthoven bevinden zich op fietsafstand evenals de tennisclub van Bosch en Duin, het toprestaurant "De Hoefslag" en het heerlijke Panbos met uitgebreide fiets-, wandel- en ruiterpaden.
Provinciale wegen en snelwegen zijn eenvoudig bereikbaar.

Mocht uw interesse zijn gewekt, neemt u dan vrijblijvend contact op met ons kantoor. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1280 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeist
Sectie
K
Perceel
3824
Oppervlakte
658 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Zeist
Sectie
K
Perceel
3820
Oppervlakte
306 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Zeist
Sectie
K
Perceel
3821
Oppervlakte
316 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Spoorlaan 2bis BOSCH EN DUIN

naar Spoorlaan 2bis BOSCH EN DUIN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object