Vorige | Volgende

Noorderweg 56 HILVERSUM

Vraagprijs € 1.300.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

NOORDERWEG 56-66 HILVERSUM

Omschrijving

ALGEMEEN
Het object is gebouwd in 1994 en is gelegen in het centrum van Hilversum. Op loopafstand bevindt zich het kernwinkelgebied van Hilversum. Tevens is het intercity treinstation gelegen op loopafstand.
Het bedrijvenverzamelgebouw huisvest diverse bedrijven wat zorgt voor een optimale risicospreiding
Doordat het object verhuurd is, is het pand zeer geschikt als beleggingsobject.

OPPERVLAKTE
Het object heeft maar liefst een netto verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 912 m² en dit is verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping. In de parkeerkelder zijn naast 7 parkeerplekken ook nog diverse bergingen aanwezig, welke deel worden verhuurd. BVO 1.343m², VVO 912m².
Begane grond ca. 250m² kantoor
Eerste verdieping ca. 270m² kantoor
Tweede verdieping ca. 104m² kantoor
Kelder ca. 184m² garage en berging

Het object is wel conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige uitstekende staat voorzien van o.a.:

• Wandgoten;
• Te openen ramen;
• Brandmelders;
• Alarminstallatie;

PARKEREN
Ca. zes parkeerplaatsen op eigen terrein en zeven plekken in de parkeergarage

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Kantoorgebruik en wonen.
Op de derde verdieping zit een woonbestemming en dit penthouse is eventueel bij te kopen (vrij van huur).

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt in verhuurde staat geleverd, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Belegging

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
912 m²
In units vanaf
912 m²
Perceel
565 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hilversum
Sectie
R
Perceel
5898
Oppervlakte
565 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Noorderweg 56 HILVERSUM

naar Noorderweg 56 HILVERSUM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object