Vorige | Volgende

Veilingweg 67 BUNNIK

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Omschrijving

Moderne, goed afgewerkte kantoorruimte met ruime opslag en/of werkruimte. Ideaal voor webshops en kleinschalige (technische) service bedrijven. Ruimte verdeeld over twee verdiepingen, totaal 86m2. Netjes afgewerkt en nieuw in gebruik te nemen. Zonnepanelen voorzien in 'groene' stroomvoorziening. Twee eigen parkeerplekken voor de deur.

Deze kantoorruimte biedt het beste van 2 werelden namelijk de centrale ligging in het midden van het land aan de A-12 en ligging op een rustig en ruim opgezet bedrijventerrein ' De Fruitveiling" te Bunnik.

Over de locatie: 'De Fruitveiling' groeit uit tot een fraai en sfeervol bedrijventerrein, met een uitgekiende combinatie van kantoren en bedrijfsruimtes, uitgevoerd in hoogwaardige materialen en met bijzondere accenten. Maatwerk, kwaliteit, kleinschaligheid en bereikbaarheid typeren 'De Fruitveiling'. In dit bedrijventerrein met pit bieden wij een multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor en magazijn of showroom aan. De bedrijfsunit heeft een frisse architectuur.

Ligging en bereikbaarheid: Aan de afslag A12-Bunnik, per auto makkelijk te bereiken. Treinstation Bunnik op loopafstand, centrum Utrecht op fietsafstand.

Omschrijving te verhuren object:
Vloeroppervlakte: Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 86 m2.

Indeling: Begane grond:: Entree en trapopgang voorzien van stucwerk en schilderwerk. Magazijn-, archief- of opslagruimte met een vrije hoogte van circa 3.60 meter, betonnen vloer met een overhead deur, stellingkast, toilet en LED verlichting. In totaal ca. 43m2.

Eerste verdieping: Een kantoorverdieping met een oppervlakte van ca. 43m2 een afsluitbare deur, pantry en toilet. Een plafond rail is aangebracht voor LED verlichtingsspots naar keuze. Wanden voorzien van stucwerk en schilderwerk, cementdekvloer nog af te werken naar keuze. Het plafond kan worden voorzien van een geluidsabsorberend pleisterwerk.

De grote ramen bieden voldoende daglicht. Hoge plafonds versterken het gevoel van ruimte met een vrije hoogte van meer dan 3 meter. Zonnepanelen voorzien in voldoende energie voor stroomverbruik, LED verlichting en verwarming.

Parkeren: U heeft de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen, voor de deur.

Maandhuur:
Begane grond 325 euro.
Eerste verdieping 400 euro.
Parkeerplaatsen 25 euro per stuk
Compleet voor 775 euro

* exclusief water, elektra, gebruikersbelastingen, BTW
Indien gewenst kan de eerste verdieping gemeubileerd opgeleverd worden voor 45 euro extra per maand.

Oplevering: Per direct beschikbaar.

Huurtermijn: in overleg af te spreken
Borg: 2 maanden
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
86 m²
In units vanaf
43 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Bunnik
Sectie
A
Perceel
6543
Oppervlakte
80 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Veilingweg 67 BUNNIK

naar Veilingweg 67 BUNNIK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object