Vorige | Volgende

Soestdijkseweg Zuid 249 BILTHOVEN

Huurprijs € 47.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Deze vrijstaande villa is gelegen in een groene omgeving aan een doorgaande weg nabij het Centrum van Bilthoven omringd door een aantal statige kantoorvilla's. De stijlkenmerken uit omstreeks 1900 zoals lambriseringen, fraaie hoge plafonds, paneeldeuren en een indrukwekkend trappenhuis zijn bewaard gebleven en kwalitatief hoogwaardig. Het pand is een paar jaar geleden geheel gerenoveerd en verkeerd in een uitstekende staat. De villa heeft een zeer goede zichtlocatie, terwijl de fraaie tuin voldoende privacy waarborgt.

Er zijn vijf representatieve kantoorvertrekken beschikbaar op de 1e verdieping en een toiletgroep en vier kantoorvertrekken op de 2e verdieping inclusief eigen ruime pantry/ opslag-ruimte, hal en toiletgroep, geheel turn-key, luxe uitgevoerd met o.a. individueel regelbare airconditioning, verlichtingsarmaturen, lambriseringen, vloerbedekking, zonwering etc. Verder het gemeenschappelijk gebruik van de zeer representatieve entreehal op de begane grond. Door de vele ramen en de hoge plafonds is het een zeer prettige werkomgeving.

Parkeren; € 650,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW. In totaal zijn er 11 ruime parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Opleveringsniveau; De kantoorruimte wordt schoon en ontruimd opgeleverd in huidige staat voorzien van onder andere: alarminstallatie; geheel is voorzien van airconditioning installatie; zonwering; stucplafonds; verlichtingsarmaturen; lambrisering; paneeldeuren; pantry; dubbel isolerend glas; hoog rendement verwarmingsinstallatie; brand preventie middelen; terreinverlichting; elektrabekabeling en wandcontactdozen; databekabeling en serverruimte; luxe uitgevoerde toiletten; vloerbedekking. Meubilair kan ook mee verhuurd worden.

Voorschot servicekosten; € 30,- p.m²
De servicekosten bestaan o.a. uit:
gasverbruik inclusief vastrecht; elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de (nood)verlichting van de gemeenschappelijke ruimten inclusief terreinverlichting; waterverbruik inclusief vastrecht; onderhoud en periodieke (jaarlijkse) controle van verwarmings- en/of luchtbehandelinginstallaties(s); idem van airconditioning installatie; idem van alarminstallatie; idem van brandblusmiddelen en slanghaspels; schoonmaken van de buitenbeglazing, kozijnen en luiken buitenzijde, balkonhekken, zonwering en markiezen, tuinonderhoud en bladvrij houden terrein, inclusief snoeien bomen en hagen; onderhoud bestrating; schoonhouden van balkons, dak en dakgoten; administratiekostenn ad 5 procent over de hierboven genoemde leveringen en diensten; deze opsomming is niet limitatief.

Bereikbaarheid; Eigen vervoer: via doorgaande wegen is er een goede aansluiting op rijksweg A28 (Utrecht-Amersfoort) en A27 (Utrecht-Hilversum).

Openbaar vervoer; Bushaltes bevinden zich op enkele minuten loopafstand en het treinstation van Bilthoven is in een paar minuten lopend te bereiken.

Beschikbaar per 1 juli 2018.
Opzegtermijn: 12 maanden
Borgstelling: 3 maanden huur inclusief btw.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 30 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
373 m²
In units vanaf
184 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Soestdijkseweg Zuid 249 BILTHOVEN

naar Soestdijkseweg Zuid 249 BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object