Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Soestdijkseweg Zuid 24 * BILTHOVEN

Huurprijs € 1.900 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Deze vrijstaande villa is gelegen in een groene omgeving aan een doorgaande weg nabij het Centrum van Bilthoven omringd door een aantal statige kantoorvilla's. De stijlkenmerken uit omstreeks 1900 zoals lambriseringen, fraaie hoge plafonds, paneeldeuren en een indrukwekkend trappenhuis zijn bewaard gebleven en kwalitatief hoogwaardig. Het pand is een paar jaar geleden geheel gerenoveerd en verkeerd in een uitstekende staat. De villa heeft een zeer goede zichtlocatie, terwijl de fraaie tuin voldoende privacy waarborgt.

Er zijn vier representatieve kantoorvertrekken beschikbaar op de tweede verdieping, geheel turn-key, luxe uitgevoerd met o.a. airconditioning, verlichtingsarmaturen, lambriseringen, vloerbedekking, zonwering, complete keuken, toiletgroep etc. Het beschikbare gedeelte bestaat uit het gemeenschappelijk gebruik van de zeer representatieve entreehal op de begane grond en de gehele tweede verdieping inclusief eigen ruime pantry/ opslag-ruimte, hal en toiletgroep. Door de vele ramen en de hoge plafonds is het een zeer prettige werkomgeving.

Parkeren; € 650,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW. In totaal zijn er 5 ruime parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Opleveringsniveau; De kantoorruimte wordt schoon en ontruimd opgeleverd in huidige staat voorzien van onder andere: alarminstallatie; geheel is voorzien van airconditioning installatie; zonwering; stucplafonds; verlichtingsarmaturen; lambrisering; paneeldeuren; pantry; dubbel isolerend glas; hoog rendement verwarmingsinstallatie; brand preventie middelen; gevelverlichting; elektrabekabeling en wandcontactdozen; databekabeling en serverruimte; luxe uitgevoerde toilet; vloerbedekking. Meubilair kan ook mee verhuurd worden.

Voorschot servicekosten; € 30,- p.m²
De servicekosten bestaan o.a. uit:
gas- c.q. olieverbruik inclusief vastrecht; elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de (nood)verlichting van de gemeenschappelijke ruimten inclusief terreinverlichting en gevelverlichting en verlichting naamsaanduiding; waterverbruik inclusief vastrecht; onderhoud en periodieke (jaarlijkse) controle van verwarmings- en/of luchtbehandelinginstallaties(s); idem van airconditioning installatie; idem van alarminstallatie; idem van brandblusmiddelen en slanghaspels; schoonmaken van de buitenbeglazing, kozijnen en luiken buitenzijde, balkonhekken, zonwering en markiezen; schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, terrassen, riolering en terrein;
tuinonderhoud en bladvrij houden terrein, inclusief snoeien bomen en hagen; onderhoud bestrating;
schoonhouden van balkons, dak en dakgoten; alle in de toekomst zich voordoende kosten welke in collectief verband noodzakelijk en verplicht zijn en waarvoor per geval van zich aandienende servicekostenpost op dat moment door de verhuurder een voorschotberekening opgesteld wordt en het resultaat doorbelast zal worden aan huurder. Eén en ander in overleg met huurder; administratiekosten ad 5 procent over de hierboven genoemde leveringen en diensten; deze opsomming is niet limitatief.

Bereikbaarheid; Eigen vervoer: via doorgaande wegen is er een goede aansluiting op rijksweg A28 (Utrecht-Amersfoort) en A27 (Utrecht-Hilversum).

Openbaar vervoer; Bushaltes bevinden zich op enkele minuten loopafstand en het treinstation van Bilthoven is in een paar minuten lopend te bereiken.

Beschikbaar per direct.
Opzegtermijn: 12 maanden
Borgstelling: 3 maanden huur inclusief btw.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 30 p/m
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
183 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
De Bilt
Sectie
F
Perceel
3374
Oppervlakte
1971 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Soestdijkseweg Zuid 24 * BILTHOVEN

naar Soestdijkseweg Zuid 24 * BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object