Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Soestdijkseweg Noord 482 BILTHOVEN

Bewaar object
Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

KAVEL A en G

In opdracht van Touchex II B.V. heeft H. van 't Hof architecten op het fraaie bosterrein "Beukenrode" ter grootte van bijna 25.000m², een prachtig plan getekend voor de bouw van een vijftal vrijstaande nieuwbouwvilla's.

De ruim opgezette villa's mogen een maximale vloeroppervlakte verkrijgen van 260m² en daarnaast is het mogelijk om een bijgebouw van maximaal 70m² te realiseren.
De groene kavels zijn er vanaf ca. 3.100m² tot wel ca. 6.370m² maar uiteraard is het ook mogelijk om kavels te combineren, indien gewenst! De onder architectuur getekende basisvilla's geven een goed beeld van de mogelijkheden en zijn reeds getoetst door de Gemeente De Bilt en welstand. Iedere koper is vrij om deze basisvilla's aan te passen naar eigen wens en inzicht, binnen de door de Gemeente vastgestelde kaders. Daarnaast heeft iedere koper de vrijheid om een aannemer van haar eigen keuze te contracteren. Indien geopteerd wordt voor een andere uitstraling van de villa dan zal hiervoor een gewijzigd plan dienen te worden ingediend.

De basisvilla heeft een maximale vloeroppervlakte van 180m², bestaande uit begane grondvloer van 100m² + een vergunningsvrije uitbouw mogelijkheid van 80m². De verdieping kan een maximale grootte hebben van 80m². De basisvilla's kunnen hierdoor een maximale vloeroppervlakte hebben van 260m².

Het project ligt zeer besloten aan de rustige parallelweg van de Soestdijkseweg Noord en is uitsluitend via een algemene fraaie toegangspoort toegankelijk. Op het terrein zal een oprijlaan van klinkers ter breedte van 4 meter met sfeerverlichting worden gerealiseerd. Tevens zal de ontwikkelaar zorg dragen voor de aanleg voor de basisaansluitingen van de nuts tot aan de kavels.

De ligging van project Beukenrode is uniek te noemen! Een combinatie van rust en groen maar op korte afstand bevinden zich ook de winkels, scholen, de uitgestrekte natuurgebieden, golfbanen en de uitvalswegen.

Koopsommen zijn vrij op naam, exclusief de bouwkosten voor de bouw van de villa. Exacte grootte van de kavels na kadastrale splitsing.

KAVELNUMMER GROOTTE KOOPSOM (VON)
A + G 6.370M² E 860.000
B 3.100M² verkocht o.v.
C 4.055M² verkocht o.v.
D 3.890M² verkocht o.v.
E 3.930M² verkocht o.v.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3890 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
De Bilt
Sectie
E
Perceel
5159
Oppervlakte
4070 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
De Bilt
Sectie
E
Perceel
5157
Oppervlakte
2300 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Soestdijkseweg Noord 482 BILTHOVEN

naar Soestdijkseweg Noord 482 BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object