Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Slotlaan 219 ZEIST

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

Zeer fraaie winkelruimte met een oppervlakte van circa 115m² verdeeld over de begane grond(63m²) en een souterrain (52m²). Deze mooie en praktische winkelruimte heeft een plafondhoogte van maar liefst 3 meter, een frontbreedte van bijna 4,8 meter en is gelegen aan de gezellige winkelstraat de Slotlaan, direct naast een Blokker vestiging. Voor de winkel is ruimte om een terras in te richten (hiervoor dient een vergunning te worden aangevraagd bij de gemeente Zeist) De winkelruimte is gesitueerd op een uitstekende zichtlocatie midden in het winkelgebied van de Slotlaan.

De Slotlaan kenmerkt zich door de vele winkels en horecagelegenheden. Landelijke winkelformules zoals Intertoys, ICI Paris, Vodafone, Hema, America Today, Rituals en Vero Moda worden afgewisseld met lokale ondernemers. Door de goede parkeermogelijkheid en een goede verbinding met de bus is het een aantrekkelijke plek. Op donderdag en zaterdag is er warenmarkt op het Emmaplein en op de Markt. Deze markt trekt veel bezoekers. De Slotlaan is recent opnieuw ingedeeld om de straat nog aantrekkelijker te maken voor het winkelend publiek. De herindeling van de Slotlaan maakt onderdeel uit van de strategie van de gemeente om het centrum van Zeist compacter en aantrekkelijker te maken. Er is gekozen voor een autoluw centrum en meer groen om het verblijf voor zowel bewoners, bezoekers en winkeliers te optimaliseren en toegankelijker te maken.

Huursom
De maandelijkse huursom van het object bedraagt € 1.600,- te vermeerderen met btw (€ 19.200,- per jaar).

Opleveringsniveau
Het object wordt in casco staat, schoon en ontruimd, opgeleverd met de volgende voorzieningen welke eenmalig om niet ter beschikking worden gesteld aan huurder:

Centrale verwarming met radiatoren, toilet, dubbele pantry, krachtstroom, kabelgoten, tegelvloer en fraaie pui met openslaande deuren.

Bereikbaarheid per auto
Het object is gelegen in het stadscentrum van Zeist. Zeist is goed te bereiken via de rijkswegen A12 en A28.

Openbaar vervoer
Vanaf Utrecht CS rijden de bussen 50, 53, 74 en 251 richting het centrum van Zeist.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren in Zeist. Langs en achter de Slotlaan of in de nabijgelegen parkeergarages kan er tegen betaling worden geparkeerd.

Aanvaarding
In overleg, doch direct mogelijk.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar en aansluitende verlengingstermijnen van telkens vijf (5) jaar. Een kortere huur- en verlengingstermijn is bespreekbaar.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Opzegtermijn
Twaalf (12) kalendermaanden voorafgaand aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden huur inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurcontract
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemming en gebruik
De bestemming van het object is ‘centrum-1’ met als specifieke aanduiding ‘ambachtelijk’. Dit houdt in dat het volgende is toegestaan:
• Detailhandel;
• Horeca categorie 1 t/m 4;
• Publieksgerichte dienstverlening;
• Ambachtelijke bedrijven.

Bijzonderheden
Alle onderhandelingen en/of overeenstemmingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar/verhuurder.

Disclaimer
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd onder voorbehoud
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
115 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Slotlaan 219 ZEIST

naar Slotlaan 219 ZEIST
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object