Vorige | Volgende

Rembrandtlaan B BILTHOVEN

Huurprijs € 100 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Te huur; aan de achterzijde van dit gerenoveerde bedrijfsverzamelgebouw gelegen kantoorruimte van 198m² (NVO).

Locatie
Op korte afstand van NS station en centrum. Ruime parkeergelegenheid op eigen omliggend parkeerterrein. In het gebouw is een grote diversiteit van bedrijven gevestigd waaronder een reclamebureau, belasting- en administratiekantoor, vastgoedbeheerder, detacheerder en een verfgroothandel.

Indeling:
Begane grond; entree met toilet en trapopgang. Via vaste trap naar de verdieping welke bestaat uit een grote kantoorkamer van 183m² met kitchenette, twee nagenoeg gelijke kantoorkamers van 20m² per ruimte, alsmede een serverruimte.

Parkeren:
Vrij parkeren op eigen omliggende parkeerterrein

Huurprijs:
€ 100,00 per m²/per jaar, exclusief btw

Servicekosten:
€ 20,00 per m²/per jaar, exclusief btw

BTW:
Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurprijs te mogen belasten met omzetbelasting. Er wordt van uitgegaan dat kan worden geopteerd voor een met BTW belaste huur en het door huurder gehuurde kantoor wordt gebruikt voor meer dan 90% voor (BTW) aftrekgerechtigde prestaties. In verband hiermee zal jaarlijks van huurder een verklaring worden gevraagd. Indien huurder niet aan het criterium “meer dan 90% (BTW) aftrekgerechtigde prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Huurprijs aanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-werknemers laag (1995=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laats geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling:Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie (3) maanden huur inclusief BTW en servicekosten

Huurtermijn:
In overleg, ROZ huurcontract
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 20 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
198 m²
In units vanaf
198 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Rembrandtlaan B BILTHOVEN

naar Rembrandtlaan B BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object