Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

P.C. Staalweg 12 BILTHOVEN

Huurprijs € 295 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Ben je op zoek naar een fijne werkruimte in een gezellig bedrijfsverzamelgebouw? Huur een of meer kantoorruimtes bij Pand-12!

In Pand-12, een nieuw bedrijvenverzamelpand aan de P.C. Staalweg 12 in Bilthoven, bedrijventerrein Larenstein, is er plek voor jouw bedrijf.

Op de eerste verdieping (totale oppervlakte: 500 m2) zijn ruimtes te huur in verschillende maten: van een klein kantoor voor één persoon tot een grotere ruimte waar je met gemak vier bureaus in kwijt kunt. De ruimte is door een binnenhuisarchitect ontworpen voor het midden- en kleinbedrijf en zijn prachtig afgewerkt.
De verdieping is flexibel ingedeeld; de afmetingen kunnen worden aangepast aan jouw wensen.

Pand-12 is een duurzaam pand: we verwarmen met aardwarmte/elektriciteit, het pand is prettig koel in de zomer en we willen in 2018 zonnecollectoren plaatsen. Daarmee wordt het pand energie neutraal. Om snel te kunnen internetten is er 20 MB glasvezel aanwezig, met eigen IP-adressen.

De ruimtes zijn geschikt voor starters, ZZP'ers, maar ook voor MKB-bedrijven met meer medewerkers. De voorzieningen, zoals de mooie keuken met koelkast en vaatwasser, de lichte en ruime koffie- en lunchruimte en het sanitair, deel je met je medehuurders. Zo heb je de vrijheid van een eigen zelfstandig kantoor, en kom je toch regelmatig leuke 'collega's' tegen.

En heb je een grotere bedrijfsruimte nodig, of zelfs een bedrijfshal? Op de begane grond (238 m2) is ruimte voor een bedrijfshal of een nog in te richten kantoor, eventueel met opslag en receptie.

Pand-12 ligt lekker centraal en is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer (5 minuten lopen vanaf de bushalte). Je kunt je auto gratis parkeren op je eigen parkeerplaats. Er is volop parkeerruimte voor bezoekers. Bedrijvenstein Larenstein ligt op fietsafstand van Utrecht, Groenekan, De Bilt, Zeist en Soest.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een of meer kantoren te huren voor jouw bedrijf?
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
250 m²
In units vanaf
250 m²
Opp bedrijfshal
500 m²
In units vanaf
20 m²
Perceel
999 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
inbouwarmaturen, te openen ramen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart P.C. Staalweg 12 BILTHOVEN

naar P.C. Staalweg 12 BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object