Vorige | Volgende

Emmaplein 2 BILTHOVEN

Huurprijs € 5.415 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Op De zichtlocatie van Bilthoven en op een van de mooiste winkelplekjes van het Centrum gelegen, zeer fraaie winkelruimte (ruim 200m²) met een etalage van maar liefst 34 meter lang! Door de combinatie van ruimte, ligging en grote presentatieruimte maken dit winkelobject tot een unieke kans!
Omgevingsfactoren
Het winkelgebied van Bilthoven heeft een zeer ruime keus aan winkels, dienstverlenende instellingen en faciliteiten. De winkelruimte is gunstig gelegen in het centrum van Bilthoven, op steenworp afstand van het NS station.
De directe omgeving kenmerkt zich door lokale en bekende ondernemers welke er zijn gevestigd zoals Groen Flora, Arendsen Kappers, P. Doek mode, ING Bank.
Het object betreft de winkelruimte gelegen aan het Emmaplein 2 te Bilthoven. De totale oppervlakte bedraagt circa 206,9 m² b.v.o., de winkelruimte wordt onder andere voorzien van aansluitingen voor een pantry en toiletruimte in aanwezig.

Het object in officieel ingemeten volgens de NEN2580-methode. Het meetrapport en de plattegrond is verkrijgbaar via ons kantoor.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 5.415,- per maand te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten
Ten aanzien van de servicekosten zal huurder rechtstreekse contracten dienen af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar en aansluitende verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar. Een kortere huurtermijn is bespreekbaar.

Parkeren
In de omgeving zijn er zeer ruime (middels parkeerschijf) parkeergelegenheden. In het winkelgebied van Bilthoven dient een parkeerschijf gebruikt te worden van maandag - zaterdag 9.00-18.00 uur. De maximale parkeertijd bedraagt 1,5 uur.

Opleveringsniveau
Het object wordt aangeboden in casco staat. De toiletruimte zal verhuurder nog aan laten leggen.
Bestemming en gebruik
De bestemming van het object is ‘centrum-1’, dit houdt in dat het volgende gebruik is toegestaan:
• detailhandel en daarbij behorende ondergeschikte horeca.

Huurbetaling
Per 3 (drie) maanden vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 (drie) maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Het Emmaplein is zeer goed bereikbaar met de auto. De Soestdijkseweg-Noord ligt op enkele autominuten waar vandaan de ringweg N234 en de snelwegen A27/A28 te bereiken zijn.
Openbaar vervoer
Het NS-station van Bilthoven alsmede diverse busverbindingen liggen op steenworpafstand.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding
Op korte termijn

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
207 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Emmaplein 2 BILTHOVEN

naar Emmaplein 2 BILTHOVEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object