Vorige | Volgende

Boteyken 301 DE MEERN

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Omschrijving

Op absolute zichtlocatie op de kop van bedrijvenpark gelegen, modern geschakeld bedrijfs- en/of showroompand (2010) met klein kantoor en 9 eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde. Dit goed onderhouden object is gelegen op het nieuwste deel van bedrijventerrein "Oudenrijn" te De Meern, direct langs de A12 en tegen Leidsche Rijn aan. Het object is nu in gebruik als autoshowroom maar is tevens zeer geschikt voor alternatieve invulling op gebied van bedrijfs-/opslagruimte. Het object kenmerkt zich door een moderne uitstraling, met veel daglicht en 9 eigen parkeerplaatsen. Erfpacht eeuwigdurend afgekocht. Het winkelcentrum van De Meern met diverse voorzieningen is op loopafstand gelegen. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd zoals een grote vestiging van Gamma op ca. 500 meter afstand, Muntstad Audi, Skoda, Volkswagen, Wasstraat De Meern etc.
Oppervlakte:Totaal ca. 450 m², verdeeld over:
Begane grond (350 m²): ca. 10 m² kantoorruimte en ca. 340 m² bedrijfs-/showroomruimte
Verdieping (100 m²): ca. 100 m² open entresol/showroom (casco vloer met vaste trap)
Opleveringsniveau en voorzieningen:
entreedeur; heater in hal/showroom, grotendeels glazen kantoortje, pantry met warm en koud water, deels te openen ramen, sanitaire voorzieningen met toilet, voorportaal en fontein, elektrische overheaddeur van ca. 300 cm x 400 cm, monolithisch afgewerkte betonvloer, vrije hoogte variërend van 2,8 tot 6,6 m, Tl-verlichtingsarmaturen, eigen meterkast v.v. gas, water en elektra, metalen trap naar verdieping/entresol.
Vloerbelasting b.g. ca. 2.000 kg/m², verdieping ca. 400 kg/m²
Buitenterrein: verhard met grove klinkerbestrating, lantaarnpalen, inritten en groenvoorzieningen
Parkeren: 9 parkeerplaatsen op voorgelegen gemeenschappelijk terrein
Bestemming: Conform bestemmingsplan Oudenrijn is het object te gebruiken voor bedrijven uit de in Lijst van bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1, webwinkels en detailhandel als nevenactiviteit en gerelateerd of ondersteunend aan de hoofdactiviteit in het betreffende bedrijf, mits:
- de verkoopvloeroppervlakte in het betreffende bedrijf niet meer dan 250 m² bedraagt;
- de detailhandel niet betreft voedings- en genotmiddelen, huishoudelijke artikelen, kleding en schoenen en daarbij behorende accessoires, behoudens werkkleding en -schoenen;
Burgemeester en wethouders kunnen door middel van het verlenen van een omgevingsvergunning afwijken ten behoeve van het vestigen van detailhandel in volumineuze goederen, al dan niet als nevenactiviteit, mits:
- de functie niet leidt tot een nadelige beïnvloeding van de normale afwikkeling van verkeer;
- de detailhandel past binnen de volgende branches:
- detailhandel in auto's, motoren, boten, caravans, tenten en kampeerartikelen, detailhandel in auto- en motormaterialen, detailhandel in keukens, badkamers, sanitair en tegels, detailhandel in volumineuze artikelen zoals zonwering, tuinhuisjes, buitenspeeltoestellen, zwembaden, tuinbeelden, haarden, grafzerken, paardentrailers, aanhangwagens, etc.; brand- en explosiegevaarlijke stoffen, grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen.
Het object is gezoneerd in de zin van artikel 1 Wet Geluidhinder.
Bereikbaarheid: Met eigen vervoer Bedrijvenpark "De Limes" is gesitueerd langs de hoofdontsluitingsweg Oudenrijnseweg op industrieterrein Oudenrijn te De Meern. Bedrijventerrein Oudenrijn ligt direct langs de A12 en de op- en afritten van de Rijkswegen A2 (afslag 8) en A12 (afslag 15 De Meern) zijn slechts op enkele minuten afstand gelegen. Het openbaar vervoer Op het noordelijk deel van het bedrijfsterrein bevinden zich tweetal verbindingen voor Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) waardoor deze locatie ook per openbaar vervoer goed en snel te bereiken is.
Parkkosten E 337,00 per kwartaal (3 maanden) voor verlichting buitenterrein, terreinonderhoud en alarmopvolging beveiliging,
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
450 m²
In units vanaf
450 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oudenrijn
Sectie
A
Perceel
3965
Oppervlakte
345 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Boteyken 301 DE MEERN

naar Boteyken 301 DE MEERN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object